Povijest tvrtke

ADRIA-TRGOVINA ZAGREB d.o.o. osnovana je 1992. godine. Osnovna djelatnost je zastupanje i veleprodaja iz programa auto-dijelova i alata.

ADRIA TRGOVINA ZAGREB d.o.o. osnovana je 1992. godine. Osnovna djelatnost je zastupanje i veleprodaja auto dijelova i alata.
Na temeljima dugogodišnje suradnje koja datira još iz 1960-tih godina proizvođač auto rasvjete, elektrike i elektronike HELLA te proizvođač profesionalnih ručnih alata GEDORE u Adria trgovini Zagreb nalaze partnera s kojim će unaprijediti plasman svojih proizvoda na hrvatskom tržištu.
Postepeno, šireći asortiman naših partnera proizvođača, priključujemo u naš zastupničko distributivni program MOTO-METER instrumente i senzore, segment auto žarulja OSRAM, program VIGNAL auto rasvjete, ENDRES TOOLS neiskreći alat te alat za obradu cijevi RIDGID.
Naš osnovni cilj je zastupanje proizvođača visokokvalitetnih proizvoda iz grupacije auto dijelova i alata na hrvatskom tržištu, te zadovoljavanje potreba hrvatskih korisnika za proizvodima visoke kvalitete koja omogućuje pouzdanost, sigurnost, napredovanje te stalno praćenje tehnološko tehničkih dostignuća.